Zašto odabrati nas

Viza Rent a Car je kompanija koja je osnovana u Beogradu. Tokom svog poslovanja smo stekli poverenje klijenata koji nam se rado vraćaju. Naš cilj je da nam se svaki klijent vrati. Uspešno poslovanje je poslovanje kada se trudite da se prilagodite potražnji i potrebi klijenta,  jer to je ono što je najvažnije. Naše klijente smatramo delom naše velike porodice i upravo tako se odnosimo prema njima.

Naše ljubazno i stručno osoblje će Vam uvek biti na raspolaganju. Koliko god je to u skladu sa našim mogućnostima, potrudićemo se da Vam obezbedimo brzu i sigurnu uslugu. Ukoliko Vam je potrebna pomoć kod izbora automobila, kako bi Vaše putovanje bilo što udobnije i bezbednije, uvek smo Vam na raspolaganju. Viza rent a car je ime od poverenja, što dokazuju svi naši korisnici koji nam se stalno vraćaju.

Iznajmljivanje vozila u Viza ren a car-u je brzo i jednostavno. Mi cenimo Vaše vreme. Pružamo Vam mogućnost da vaše vozilo preuzmete u vreme i na lokaciji koja Vam najviše odgovara. Vozilo možete preuzeti na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu ili na adresi koju Vi odaberete. A sve to bez ikakvih skrivenih troškova. Cene naših usluga su transparentne, tako da nikada nećete doći u situaciju da plaćate za nešto o čemu niste obavešteni unapred. Pružamo mogućnost iznajmljivanja vozila na duži vremenski period uz posebne pogodnosti.

Ako do sada niste postali član naše velike porodice, sada je pravo vreme. Pozovite nas i uživajte u svim pogodnostima koje Vam nudimo. DOBRODOŠLI.